CATEGORIES
Kontaktirajte nas

Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd

Dodaj: 78, North Road Shatian oblast, Kengzi ulica, Pingshan New okruga, Shenzhen, Kina

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Sajt: www.sjpgsofa.com

Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Stolicu kako da održavate?

Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd | Updated: Feb 11, 2015
Source:

Materijal: prah često, po mogućstvu jednom nedeljno; cist beli lokalne blato tkanine umrljanog nekoliko posebno deterdženata za tekstil koje su dostupne u blatu obrisao više puta dok ne uklonite mrlje, ne koristi puno vode, da se ne izazove unutar okvira zaštićeni od vlage. Ako to odstranjuje ulje na platnu i ukloniti u skladu sa veš uputstva čišćenje jednom 3 meseci do 6 meseci.

Koža: izbegavajte sunca, zabrane upotreba alkohola i drugih nepostojane tečni ribanje, dnevna čišćenja koristite samo mekanom tkaninom suv. Izbegavajte sharp objekta ogrebana površine kože. Dva ili tri puta godinu koristeći poseban koža čistač, može da igra ulogu u održavanju. Skupim koža Čistija je složeniji, najbolje je pronaći profesionalno čišćenje kompanija oprati.

Od ratana: obično izbegavajte direktno na suncu ili jako dugo vreme izlaganja, kada čišćenje, koristite meko Četkica za uklanjanje prašine pukotinu u od ratana, koristite peskir pat suv praљina. Onda zavrnuti mokru krpu da obrisati preko stolice, a zatim obrisati suvom mekanom tkaninom suva, u ventilirajuće mesto da dobro osušite. Brisanje prvi je u u pravilnim intervalima na lagan slanom vodom, preko stolice, ovo fleka, i pomoći da se održi gipkost od vinova loza.


Istraga
Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd
Povratne informacije