CATEGORIES
Kontaktirajte nas

Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd

Dodaj: 78, North Road Shatian oblast, Kengzi ulica, Pingshan New okruga, Shenzhen, Kina

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Sajt: www.sjpgsofa.com

Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Biranje trik sofu koja je otkrivena

Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd | Updated: Feb 11, 2015
Source:

1. postava i izdržljivi

Kauč, to spavanje na kauču tokom dana, ovu sofu udobnost, solidnost, veoma je važno. Ali kvalitet sofu krevete razlikujem se od njegovog pojavljivanja, možda pokuša da sedim za više od 35 minuta, Dakle uzrok preporučamo prilikom kupovine.

Lepo sofu, prvo mora da ima umerene mekoću od proleća madraca; i visoka otpornost na pritisak glasnosti ljudski telesne težine, Propustljivost vazduh je dobar za održavanje zdravlja. Vrelo u sklonište, treba da ima funkciju jačanja kičma guranja ukidanje kako bi smanjio teret dan prљljenova, tako da ti je dobro se naspavati.

Pored toga, prilagodljive s njim da je nezamenjiv na sofu. To je pruge od drveta, ima različitih kapaciteta, precizno navodi se svaki od njih je veličina i težina promena, zadrži tvoje telo umor sa prosečan telesne težine i istezanje mišića, biti objavljen.

2. sa ukusom lepota lice

Sofu uključuje širok izbor: neke ruka 90 stepeni u krevet, stolicu, madrac po opozivu pravo; Neki su osnovale flip mesto dupli sofa sofu...... Izranjanje materijal za lako ventilaciju, prenosivi promijeniti na bolje, ne pokazuj prljavo je odelo tkanina, su vrlo Dobrodošli kod potrošača.


Istraga
Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd
Povratne informacije