CATEGORIES
Kontaktirajte nas

Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd

Dodaj: 78, North Road Shatian oblast, Kengzi ulica, Pingshan New okruga, Shenzhen, Kina

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Sajt: www.sjpgsofa.com

Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Kako da odabere deca stolice

Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd | Updated: Feb 11, 2015
Source:

Sigurnost: dečije stolicu, bez obzira na to koji stil, u redovima treba da bude glatko, a mora da nema nikakve oštre ivice, površinama trebalo bi glatko, ne grubo, da biste izbegli bilo nezgodama. Pored toga, za oblaganje mora biti bezopasna, da li okupiti miris miris kada ga je kupio.

Strong: oštro ljulja stolica, ako struktura je na slobodi, ili klimavo, onda, tako da se stolica ne može potkupiti.

Boja: Biranje živopisna i svetlo, zasićene boje, stimulisati deteta radoznalost i pažnju, i mogu da odgajam dete vizuelni osetljivost.

Stil: deca obično zanimati stvari bujne. Stoga, kada biranje stolicu za decu je prikladno da odaberete sladak životinje ili geometrijske oblike kao što su ovalne oblike, jaja, ima neke funkcije za igru, više Dečjeg srca, takođe pomaže u cilju stimulisanja deteta maštu. Veličina: kao i kod odraslih, decu po stolice treba da obrati paznju na nastupu tela, tako da je najbolje da vodite decu, da isprobate pre nego što kupite. Osim toga, ako postoji nosio u skladu sa funkciju korekcije visina je čak i bolje. Jer dete raste brzo, zajedno sa visina deteta "rast" stolica pogodnije Međutim.


Par: Stolicu kako da održavate?

Sledeći: ne

Istraga
Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd
Povratne informacije