CATEGORIES
Kontaktirajte nas

Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd

Dodaj: 78, North Road Shatian oblast, Kengzi ulica, Pingshan New okruga, Shenzhen, Kina

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Sajt: www.sjpgsofa.com

Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Zaštitne sintetiиku nameštaja proširivanje tvoj život

Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd | Updated: Feb 11, 2015
Source:

Mnogi od nameљtaj su napravljene od sintetiиku povrљinu, kao što su sofa, stolice, itd. Njihov površinski izgled, dobar kontakt utisak i otpornost na habanje, trljaj otpor, hydrolysis otpor, slomiti otpor snaga, piling snage su vrlo jake i, stoga, pozdravila je potrošači.

Sintetičke kože i drva, pamuk i lanenu tkaninu prirodi, Visoka temperatura, vlaga, niska temperatura i jako svetlo, rešenja koja sadrži kiseline, alkalne rešenja ima uticaja na njega. Zbog toga, upotreba sintetiиku nameštaj u vidu nekoliko tačaka: nameštaj položaj da biste izbegli Visoka temperatura mesta. Previsoka temperatura će se razlikovati na sintetiиku eksterijer, i jedni druge. Stoga, nameštaj nije moguće rotirati blizu vatre, takođe ne treba stavljati na strani radijatora i nemoj da te sunce.

Ne stavite nameštaj u sobi temperatura je preniska. Temperatura je preniska ili klimu dugo vremena u direktnom, odnio prehladu, ispucalu, okorelog sintetiиku. Ne stavite nameštaj je velika vlaga u sobi. Previsoka vlažnost izazvati hydrolysis sintetiиku i razvoja, što je dovelo do oštećenja na epithelium na površini i skrati trajanje usluge. Stoga, kao što su toaleti, kupatila, kuhinje i ostale prostorije nisu pogodne za sintetiиku nameštaja konfiguracije. Prvi sintetiиku nameštaja, ne koristite mokri ubruse ili mokru krpu, obrisati iskren sa suvu krpu.


Istraga
Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd
Povratne informacije