Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd

Dodaj: 78, North Road Shatian oblast, Kengzi ulica, Pingshan New okruga, Shenzhen, Kina

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Sajt: www.sjpgsofa.com

Dom > Novosti > Sadržaj
Blum stolicu "sedi" u Sjedinjenim Američkim Državama
Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd | Updated: Feb 11, 2015

Različite razmake i elegantan poklon

Generalno gledano, svaki dom prostor stolica se pojavljuje na sceni. Komfor visoke stolice može da se koristi pozadi spavaжu sobu, visoke stolice, pogodan za dnevnu sobu, da biste kreirali neobavezno atmosferu; Primio je i glatki jak smisao za dizajn, stolice su dobro pozicionirane za Studio i Studio i salon za odmor, stolice, stolice, itd, stavi na uglu ili balkon, mogu da se opustim za telo da "dopuniti".

Saznajte više funkcija izdvajanja

Morate znati da li je to General sjedalo sa visine mesto, mesto dubinu, pojaseve da bi izbor. Mesto je previsoko, lako ispust nogu, nisko kuka kompresiju. Sedište površina preduboko, struka i nazad uz podršku, previše plitko i teško butinu, time bi se omogućilo ljudima koji sede neugodno osecaj. Pored toga, za povraжanje su najbolje igrati sporednu ulogu, kao što je zadnja ili vrat, spoljna materijali koji treba da bude u kontaktu sa ljudskom telu ventilacije, otporne na habanje i prljavštinu. Naravno sve ovo ovisi o specifičnim funkcijama stolice da odluči.

Različite aplikacije zahtevaju različite

Ako je za obedovanje stolicu, njena visina treba da budu kompatibilni sa sto je visina i visina od korisnika i videti da li stolicu nazad stil, prirodni takođe da bi osetio da se trese, stabilnost dovoljan; Ako je računar stolicu, najbolji izbor za pokretna, visina Podesiva, lako pronaći informacije i alatke u bilo kom trenutku. Kada učesnici mekoću presvlake i na naslon i prilagođenost telo, ima da se glatko zavari klizi, i tako dalje, ako je dete dasku, bezbednosti i zaštite životne sredine je najvažnija stvar.


Istraga
Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd
Povratne informacije