Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd

Dodaj: 78, North Road Shatian oblast, Kengzi ulica, Pingshan New okruga, Shenzhen, Kina

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Sajt: www.sjpgsofa.com

Dom > Novosti > Sadržaj
Izbor sa The stolice "velvet rukavicu" za najbolji
Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd | Updated: Feb 11, 2015

Mesta su udobno koja se odnose na ljudske skale. Publika je pratio ostale razlike postoje, uglavnom sjeverno visok, malo manje od juga, Severna Amerika i Evropa će biti; razlike između muškaraca i žena, postoje razlike u pojedinca i pojedinca. Tako Schwartz neugodno, dati ga probati samo znam, uglavnom vidjeti kada ispod:

Sjedalo dubina: sedi u stolicama, sedište dubina trebalo bi da jednaka sa dužinom bedra, seo i okuke koljeno se dogoditi stolicu, dasku je preduboko, struka i nazad bez sletanja; Sedište površine je preplitak, butine, nemam dovoljno podržavaju, neugodno.

Sjedalo visine: trebale biti ravnopravne dužinu niže nogu, na mestima tele dole, stopalo za sletanje. Previsoko, noge visi butina ugnjetavanih previše i predugo nije dobro; mesto je prenisko, noge na površini mesto ne telesne težine u hip kompresije, dugo neugodno gotova.

Stolica: najbolje stvari u struku, nazad i to vrat ili njen deo holding ulogu. Duži stolica, pružanje podrške na bolje. Trpezarija stolicu samo kada ne jedem, možete da zanemarite vrat i kancelarijske stolice su najbolje može biti zbrinuta. Uvezeni nameštaj je pogodan za proizvodnju zemlja populacija, izabrani treba dodatnu pažnju.

Materijal za dasku i natrag: oboje bi "mekani" tip--podržava dovoljno jak, ali imaju debljinu elastični sloj na površini. Većina materijala treba da bude u kontaktu sa ljudskom telu van ventilacije, otporne na habanje i mrlje otporna, i nije tako lako kao ljudsko telo ili odeću za izradu statičkog elektriciteta.


Istraga
Shenzhen PG veka nameštaja Co., Ltd
Povratne informacije